La via del tren entre Reus i les Borges es tallarà el cap de setmana

Des de dissabte al matí fins dilluns, 1 de maig, a les dues de la tarda, Renfe ofereix un servei alternatiu de 36 autobusos que connectaran les estacions d´aquests dos municipis

| Actualizado a 19 mayo 2017 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les obres de demolició de dos ponts vells de la carretera de Maspujols (TV-704), que passen per damunt de la línia del ferrocarril que uneix Reus i Móra la Nova, obligaran aquest cap de setmana a tallar la circulació ferroviària entre Reus i les Borges del Camp, des de dissabte, 29 d’abril, a primera hora del matí, fins dilluns, 1 de maig, a les dues de la tarda.

Renfe va informar ahir que s’establirà un servei alternatiu per carretera entre Reus i les Borges del Camp per als trens de la línia R15 (Riba-roja d’Ebre-Barcelona). La resta de la línia prestarà el servei habitual.


Informació
La programació especial comptarà amb un total de 36 autobusos per garantir la mobilitat dels viatgers en el trajecte afectat i els clients restaran informats per personal d’atenció al client de Renfe. Tota la informació sobre els horaris i l’estat del servei es pot trobar al telèfon gratuït d’informació 900 410 041, o al web rodaliescatalunya.cat.

Els passatgers que viatgin en direcció Riba-roja d’Ebre s’hauran de baixar del tren a Reus i allà agafar l’autobús fins a les Borges amb els següents horaris: 7.58 h, 10.28 h, 15.00 h, 17.27 h, 18.58 h i 21.27 h.

Pel que fa als viatgers que vagin en direcció Barcelona, hauran de baixar del tren a les Borges del Camp i anar en autobús fins a Reus amb aquests horaris: 7.27 h, 8.58 h, 13.01 h, 14.51 h, 18.29 h i 19.59 h.

Les obres de la carretera TV-704 les executa la Diputació de Tarragona, com a propietària de la via. De fet, i segons han confirmat fonts de la mateixa Diputació, els autocars que faran el servei aquest cap de setmana els posa aquesta Administració supracomarcal. El mes de novembre ja es va haver de tallar, de manera puntual, la carretera per la construcció d’un pont nou en aquest mateix punt de la TV-704.

n n n

Comentarios
Multimedia Diari