Llibertat amb càrrecs per un empresari vinculat amb Ambulàncies Reus que no va ser detingut per trobar-se fora del país

Àngel Barberan, empresari vinculat a Ambulàncies Reus, s'ha personat aquest dijous davant del jutge després de tornar del Marroc on estava participant en la prova Titan Desert

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El magistrat del Jutjat d'instrucció número 3 de Reus ha pres declaració a un tercer imputat en la macrooperació pel cas Innova que no havia pogut ser detingut en trobar-se fora del país. Àngel Barberan, empresari vinculat a Ambulàncies Reus, s'ha personat aquest dijous davant del jutge després de tornar del Marroc on estava participant en la prova Titan Desert. Després de prendre-li declaració el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs. Li imputa delictes societaris, de falsedat documental, contra l'Administració Pública i blanqueig de capitals. A més, com a mesura cautelar, el jutge ha acordat la retirada de passaport i prohibició de sortida de territori i comparèixer tots els dilluns al jutjat.

Durant aquest dijous al matí han declarat dos dels detinguts, Enric Agustí i Miguel Àngel Puig, a més d'aquest desè implicat que s'ha personat davant del jutge per iniciativa pròpia després de saber que el buscaven. Després d'un recés per dinar, a les cinc de la tarda han començat les declaracions de dos detinguts més, directius actuals de Sagessa, Carles Abelló i Antonio Foz.

Comentarios
Multimedia Diari