Llibertat provisional amb càrrecs per un exdirectiu de Sagessa i el director gerent d'una mútua de Tarragona

El jutge, que investiga el cas Innova, els imputa pels delictes societaris, de falsedat documental, contra l'Administració Pública i de blanqueig de capital

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Llibertat provisional amb càrrecs pels dos primers detinguts en la macrooperació pel cas Innova que ja han passat a disposició judicial. El titular del Jutjat d'instrucció número 3 de Reus, ha deixat en llibertat a Enric Agustí, exdirector general de Sagessa, i a Miguel Àngel Puig, director gerent d'Activa Mutua 2008. Segons els autos facilitats pel TSJC, el jutge els imputa pels delictes societaris, de falsedat documental, contra l'Administració Pública, i de blanqueig de capitals. Com a mesura cautelar, a més, el jutge ha acordat la retirada de passaport i prohibició de sortida de territori i comparèixer tots els dilluns al jutjat.

Les declaracions en seu judicial continuen aquest dijous on la Guàrdia Civil ja ha portat als jutjats de Reus a dos detinguts més en l'operació pel cas Innova que es va dur a terme el passat dimarts a diferents municipis de la demarcació de Tarragona, amb epicentre a Reus.

Comentarios
Multimedia Diari