Macaco, gran atracció de la marató musical del dia 30 a la Llibertat

L’anomenat Concert de la Kapital tindrà forta presència local amb Fito Luri, Maika Barbero o Wences, entre d’altres

| Actualizado a 23 septiembre 2017 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Sis conjunts amb artistes vinculats a la ciutat de Reus acompanyaran el grup Macaco a la marató musical organitzada pel dia 30 de setembre a la plaça de la Llibertat a partir de les 18 hores. Es tracta de Fito Luri, Maika, Wences, Segonamà, Terra Ferma i Casablú. Aquest és un dels actes centrals de les Festes de Misericòrdia i de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i, entre altres objectius, pretén reivindicar la qualitat i el talent local en l’àmbit de la música actual.

L’anomenat Concert de la Kapital, que és d’entrada gratuïta, té com a cap de cartell la formació Macaco, que presentarà a la plaça de la Llibertat la seva gira, titulada ‘Soy Semilla tour’. La gira presenta Historias Tatooadas, el setè disc d’aquest conjunt liderat per Daniel ‘Macaco’ Carbonell Heras, que l’ha portat a fer més de 70 actuacions a un gran nombre de ciutats d’arreu del món a països com Panamà, Mèxic, els EUA, l’Argentina, Xile o Colòmbia

A més de Macaco, el Concert de la Kapital inclourà l’actuació d’artistes i conjunts com el cantautor reusenc Fito Luri, Segonamà, Terra Ferma, Wences, Casablú i Maika Barbero. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, va presentar ahir el concert al costat d’alguns dels intèrprets que hi actuaran. El cantautor Fito Luri va expressar la seva satisfacció perquè s’organitzi «per primera vegada un concert d’aquestes característiques, en el qual una figura de referència internacional és acompanyada per músics i artistes de casa nostra». 

Per la seva part, Maika Barbero va comentar que l’acompanyaran a l’escenari un guitarrista i un piano, els quals posaran música a les seves cançons fruit dels seus dos discos, la majoria de les quals en llengua anglesa. Arantxa Salvat, veu del grup selvatà Casablú, va destacar que el conjunt té moltes ganes de participar en aquest esdeveniment per donar a conèixer els seus temes, que han anat interpretant des de l’edició del seu primer disc ara fa tres anys.

Per part de Wences, el seu guitarrista Àlex Pouget va explicar que la seva serà una actuació en format elèctric, amb temes de gran contundència i fidels a l’estil del rock and roll.

Comentarios
Multimedia Diari