Maspujols renovarà els serveis del carrer de Baix

S’actuarà en les xarxes de clavegueram, aigües pluvials, d’abastament d’aigua, xarxa telefònica i es tornarà a pavimentar

| Actualizado a 09 enero 2022 10:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Maspujols donarà continuïtat a les obres de renovació de pavimentació i serveis que en els darrers anys s’han fet en alguns carrers del poble per arribar, ara, al carrer de Baix. El projecte d’execució de la primera fase ja ha estat aprovat inicialment, per acord de la sessió plenària celebrada al desembre,

Aquests futurs treballs donaran continuïtat a les obres de renovació ja executades en dues fases al carrer de l’Església, entre l’any 2010 i 2020, al tram des de la placeta del carrer de Dalt fins a la plaça de l’Ajuntament. Aquestes ja entroncaven a les realitzades anteriorment al carrer de Sant Antoni, al 2005. Tots aquests treballs segueixen un mateix objectiu: millorar i modernitzar la infraestructura de serveis de la vialitat del nucli antic.

Quant als propers treballs, també s’inclou el carreró del Banc. En total, es preveu actuar en uns 487,46 metres quadrats, 78,95 dels quals corresponen a aquest carreró i la resta, a la primera fase del carrer de Baix, segons es detalla al projecte d’execució.

Durant les obres, es procedirà a renovar la xarxa de clavegueram, la d’aigües pluvials i la d’abastament d’aigua potable. També es preveu substituir part de la instal·lació d’enllumenat, es renovarà la pavimentació i es projecta el soterrament de la xarxa telefònica, que ara està grapada a la façana. A més, es renovarà el mobiliari urbà, amb papereres de perfilaria metàl·lica de ferro. Segons el projecte, el pressupost d’execució per contracta és de 161.700 euros.

Comentarios
Multimedia Diari