Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Petits i adolescents, a les activitats d'estiu al Club Tennis Reus Monterols

| Actualizado a 24 mayo 2022 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Inclouen diversió, esports i activitats entre amics

Com cada estiu, el Club Tennis Reus Monterols ha preparat múltiples programes per a nens i nenes i adolescents que inclouen diversió, esports i activitats entre amics. Aquests són els eixos de L'estiu al Monterols, unes propostes que van des de les escoles de tennis, pàdel o natació, al campus multiesportiu, al campus jove per a adolescents a partir de 12 anys o el Mini campus per a nens i nens de 2 i 3 anys. Tots ells es realitzaran entre el 27 de juny i el 2 de setembre.

Com fa més de 25 anys, el Club Tennis Reus Monterols organitza el popular Campus Multiesportiu, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb una fantàstica combinació de tota mena d'activitats, sota els valors de la pràctica esportiva, l'amistat i la diversió amb tornejos setmanals i una festa aquàtica cada divendres. A més, els participants ampliaran els seus coneixements d'idiomes amb sessions en anglès.

Com en anys anteriors, els adolescents, de 12 a 16 anys, també poden inscriure's al Campus Jove amb activitats i esports adaptats a la seva edat com classes de fitness, diversió a la piscina i una acampada nocturna al club. Per als més petitons, els nens i nenes de 2 i 3 anys, també hi ha un programa d’activitats adaptat a les seves necessitats: el Mini Campus. Aquest inclou tallers didàctics i manualitats, psicomotricitat i iniciació a l’esport o tallers aquàtics.

Les escoles de tennis, pàdel o natació per millorar la tècnica individual

Entre les diferents activitats que es duen a terme a L'estiu al Monterols, destaquen els que tenen escola pròpia com per exemple l'escola de tennis, de pàdel o de natació. La millor opció per iniciar-se en aquestes modalitats o millorar la tècnica amb entrenadors titulats que ensenyaran a perfeccionar des de cops de raqueta a l'estil de crol, segons l'esport escollit, alhora que es millora la preparació física.

Totes les activitats d'estiu es duen a terme en un ampli entorn natural, amb unes instal·lacions modernes i dues piscines. A més, també s'ofereix servei d'acollida i servei de menjador fins a les 16 h.

Comentarios
Multimedia Diari