Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Reus acull la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Les famílies d’uns 200 infants en situació de vulnerabilitat rebran aquestes joguines solidàries

| Actualizado a 02 diciembre 2022 13:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant el mes de desembre i principis de gener, les famílies d’uns 200 infants i adolescents entre 0 i 14 anys en situació de vulnerabilitat de Reus rebran joguines de la 30a campanya solidària de La Creu Roja Joventut «Els seus drets en joc», 62a proposta de Serveis Socials de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

Pel que fa a la donació de joguines, aquest diumenge, 4 de desembre, Creu Roja Joventut instal·larà un punt de recollida de joguines a l’estadi municipal abans i durant el partit que el Reus FC Reddis disputarà contra el Santfeliuenc FC. La campanya s’acabarà el 3 de gener, amb una gala de cloenda a Reus, en què es farà el recompte final de joguines recollides.

$!Cartell de la campanya d’aquest any de la Creu Roja. Foto: Ajuntament de Reus

A la demarcació de Tarragona, l’objectiu d’enguany d’aquesta campanya és arribar a la xifra de 8.000 joguines i jocs nous, no bèl·lics i no sexistes recollits a la demarcació de Tarragona, per poder donar resposta als més de 2.500 infants i adolescents en situació de vulnerabilitat als que Creu Roja Joventut preveu arribar a través d’aquest projecte.

En els darrers cinc anys, el volum d’infants i joves atesos des de Creu Roja Joventut en la campanya de joguines s’ha incrementat en més d’un 65%. A l’edició del 2018 es van entregar un total de 4.000 joguines per a 1.800 infants i joves; a la del 2020 es va arribar a la xifra de 6.000; i a la del 2021 es va superar la barrera de les 8.000 joguines, repartides entre prop de 3.000 nens i adolescents de la demarcació.

La campanya s’emmarca dins un projecte més ampli que l’entitat desenvolupa durant tot l’any, anomenat «La joguina educativa», i que té per finalitat sensibilitzar sobre la importància del joc i la joguina en l’etapa infantil.

Comentarios
Multimedia Diari