Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Reus celebrarà la 2a edició del Plogging Race el 14 de desembre

Aquest acte tindrà lloc a les pistes poliesportives del centre educatiu, a l’entorn de l’Institut Josep Tapiró i a l’espai urbà d’Aigüesverds

| Actualizado a 09 diciembre 2022 14:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dimecres, 14 de desembre, tindrà lloc la segona edició del Plogging Race a l’Institut Josep Tapiró de Reus. El Plogging Race és un projecte sostenible que es va engegar el curs passat per treballar conjuntament l’esport amb la socialització, la cooperació i el respecte pel medi ambient i està dirigit a l’alumnat de 2n de l’ESO. El Plogging és una pràctica que combina l’exercici a l’aire lliure amb la recollida de residus. Es tracta d’aprofitar qualsevol activitat física al aire lliure per la recollida de les deixalles que es troben en ciutats, camins, muntanyes, platges.

L’activitat es desenvoluparà el dimecres 14 de desembre al matí a les pistes poliesportives del centre educatiu, a l’entorn de l’institut i a l’espai urbà d’Aigüesverds. Els participants, a més de fer una mica d’esport, treballaran hàbits higiènics, a la vegada que es s’impulsa la neteja de l’entorn més proper.

$!Cartell del Plogging Race 2022. Foto: Ajuntament de Reus

Aquest projecte neix com a resultat de la posada en pràctica el curs anterior d’un esdeveniment organitzat pel departament d’Educació Física de l’institut, i la confecció en aquest curs 22-23 d’un projecte corresponent al mòdul professional síntesi (MP15) de l’alumnat de 2n curs del CFGM Guia Medi Natural i Temps Lliure.

Curricularment, l’activitat contribueix a l’adquisició de les competències i capacitats clau per part dels alumnes organitzadors, amb l’ajuda voluntària de l’alumnat del CFGM Perruqueria i el seguiment de tot l’equip docent.

Els organitzadors són el grup de 2n de CFGM basant-se en el treball guanyador de l’alumne Naïm Segura, el qual ha estat escollit d’entre sis propostes que han estat elaborades durant aquests darrers dos mesos, treballant diverses àrees com la contextualització, organització de grups, de les activitats, publicitat, màrqueting, sponsors, riscos laborals, relació amb entitats, etcètera.

Comentarios
Multimedia Diari