Reus Deportiu - Joan Petit nens amb càncer és el més imprescindible del 2019

El Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró ha estat per la Fundació Rosa María Vivar

| Actualizado a 26 enero 2020 22:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Temas:

Les diverses activitats organitzades durant el 2019 pel Reus Deportiu en benefici de la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer ha estat, segons les votacions de la ciutadania, el més imprescindible de l’any 2019.

Reus Deportiu - Joan Petit nens amb càncer ha recollit el premi de la mà de la presidenta del Consell d’Administració de Canal Reus TV, Rosa Rueda, i la directora general de Vermuts Miró, Remei Prats.

Els organitzadors de l’Any Joan Petit han nodrit tot l’any de centenars d’actes per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil. Precisament, aquest 20 de gener, s’ha posat punt i final a la iniciativa a la capital del Baix Camp amb una recaptació de més de 55.000 euros. Tot un rècord que els reusencs han volgut premiar amb el reconeixement d’aquest dissabte a la Gala dels Imprescindibles de Canal Reus.

Una gala que ha comptat aquest dissabte amb la presència de 800 persones i que també ha servit per distingir els altres imprescindibles de l’any, seleccionats d’entre centenars de propostes sorgides a la Nit dels Indispensables. Són: Associació Masia Castelló, Cineclub del Centre de Lectura, Coral Canta amb el Cor, Fundació Futbol Base Reus, Fundació Mas Miró, Mandrília Associació, Mas Carandell, Nou Refugi Baix Camp i Taller Baix Camp.

Tots ells han estat protagonistes, també, al Teatre Fortuny, amb el reconeixement a la seva tasca en l’àmbit social, cultural, esportiu, educatiu i solidari.

El Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró

Un altre dels moments àlgids de la vetllada ha estat el moment de lliurar el Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ que atorga Vermuts Miró.

Si l’any passat el guardó va ser per Canal Reus, aquest 2019 s’ha distingit la tasca realitzada per la Fundació Rosa María Vivar, que ha impulsat un centre per a malalts d’Alzheimer únic a tot Catalunya. Un equipament que tots els sectors implicats han aplaudit per la seva modernitat i la seva tasca a l’avantguarda en la cura de persones afectades per aquesta malaltia.

Dos dells fills de Rosa María Vivar, Margarita Oliva i Santi Oliva han recollit el premi de mans del periodista Xavier Graset i el director general de Canal Reus, Sergi Vallhonrat.

Vermuts Miró ha volgut reconèixer amb aquest premi la gran labor social que la Fundació duu a terme amb aquest centre pioner i innovador. Tot plegat projectant la feina de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp.

La Gala, dirigida per Jordi Vall i Guillem Latorre, ha estat presentada per Xavier Graset, amb el suport dels diversos periodistes de Canal Reus que l’han acompanyat a l’escenari per lliurar els diferents premis als candidats.

 

Comentarios
Multimedia Diari