Reus Transport aprofita la tecnologia per millorar l'atenció a l'usuari

L'empresa municipal sempre s'ha destacat per la incorporació de les noves tecnologies per millorar el servei, sobretot l'accés a la informació des de qualsevol lloc

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’empresa pública Reus Transport començarà el proper any 2015 amb una nova guia de transport interactiva que incorporarà codis QR amb tota la informació de cada línia, de manera que es podrà accedir a tots els serveis de transport urbà de la capital del Baix Camp.

La guia incorporarà un codi QR de cada línia mitjançant el qual es podrà consultar el recorregut de la línia des del dispositiu mòbil, això permetrà actualitzar la informació sempre que sigui necessari, per exemple, en el cas d’un servei especial.

Reus Transport edita al voltant de 20.000 guies cada temporada, enguany n’hi haurà dues versions: una de majors dimensions que incorporarà un cos de lletra més gran per facilitar-ne la lectura.

Codis QR a cada parada

Els codis QR també apareixeran a les parades a partir del gener, a cada monòlit s’afegirà un adhesiu amb la informació interactiva de les línies i la informació general de Reus Transport, amb accés directe a les xarxes socials, a l’aplicació mòbil i a qualsevol incidència que hi hagi al servei.

Els usuaris de l’autobús urbà de la capital del Baix Camp que disposen de telèfon intel·ligent o d’una tauleta només caldrà que utilitzen un lector de codis QR per accedir directament a la informació que necessitin en aquell moment.

El regidor responsable de l’empresa Reus Transport, Marc Arza, afirma que «la incorporació de la tecnologia és una constant en la tasca d’atenció a l’usuari, si enguany hem estrenat web i l’ús dels primers codis QR com a títols de transport, 2015 comença amb una nova guia interactiva i aviat tindrem a punt la nova aplicació per a mòbils i tauletes.»

L’empresa municipal de transport urbà ja va fer servir els codis QR durant el Mundial de Patinatge celebrat el mes de setembre a Reus. En aquest cas, per permetre l’accés dels participants al campionat esportiu a l’autobús: el codi incorporat a les acreditacions dels esportistes i organització va permetre accedir al transport públic i viatjar de manera gratuïta a totes les línies de l’autobús urbà de Reus durant els dies del Mundial.

Aquest experiment també es va fer pel servei especial de Tots Sants i la setmana vinent ho faran servir els treballadors del Parc de Nadal de Reus, que s’hauran de desplaçar diàriament fins a les instal·lacions de l’Edifici Tecnoparc.

Comentarios
Multimedia Diari