Una trentena de marques, presents a la novena edició del Saló de la Moto

Després de tres anys la firma Harley Davidson torna a participar en el certamen que s´inagura avui a l´edifici de firaReus

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La novena edició del Saló de la Moto obre avui les seves portes amb la participació d’una trentena de marques de motocicletes. Una de les novetats serà la presència de la firma Harley Dadvison, que torna a estar present al certamen després de tres anys sense participar-hi.

En l’edició d’aquest any hi participaran 21 expositors, la major part de la demarcació de Tarragona, que ocuparan els prop 7.000 metres quadrats de la superfície del centre de fires i convencions.

L’objectiu de l’organització de la fira en aquesta novena edició és consolidar els 5.000 assistents de les edicions anteriors, sense oblidar els valors més importants com són la seguretat i la conscienciació al damunt d’aquests turismes.

L’inaugurador d’enguany és el Josep Maria Folch, professional amb una llarga trajectòria en el món de les dues rodes i guanyador amb el seu equip del prestigiós premis de 24 h Le Mans.

El saló també comptarà amb una zona de motos d’ocasió, on hi haurà prop de 120 exemplars amb la finalitat que usuaris privats puguin posar a la venda els seus vehicles.

D’altra banda, el Saló de la Moto és, a més d’un aparador de les principals novetats del sector de les dues rodes, un espai dedicat al món del merchandising, del col·leccionisme on es poden trobar peces i recanvis que ja no estan de forma habitual al mercat. Per tal de promoure una actitud cívica i responsable entre els més petits, la Guàrdia Urbana estarà present en el Circuit de Seguretat Viària.

Activitats paral·leles

Aquesta novena edició continuarà tenint les concentracions de motos Harley Davidson, Custom, Chopper, Bobber, Old School que reuniran preparadors, usuaris i afeccionats al món de les dues rodes.

Les sortides més destacades són ‘La Moto Gourmet Prades’ (la 45 edició de la trobada se celebra avui al matí); la Custom Sunday (organitzada pels Amics de la Moto de Reus, diumenge es farà una de les seves concentracions habituals a les instal·lacions de firaReus), i la Sortida de Motos Busquets que organitza Moto Sport Busquets diumenge i que recorrerà Vilallonga, Alcover, la Febró-Prades i les Borges del Camp, per finalitzar a firaReus.

Comentarios
Multimedia Diari