Vermut de Reus, ous de xocolata o vi del Priorat, amb la capitalitat cultural

El productes promocionals també inclouen una espelma artesanal elaborada pels treballadors del Taller Baix Camp

| Actualizado a 19 mayo 2017 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Vi del Priorat, ous de xocolata, una coca dolça, vermut de Reus o una espelma. Aquest són alguns dels productes promocionals de Reus Capital de la Cultura Catalana, que ahir al migdia es van presentar al jardí de la Casa Rull, on la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, van acompanyar els representants de diferents empreses, entitats i institucions que van presentat els articles realitzats amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana.

Un dels articles que es va presentar va ser el vi negre Clos Galena del Celler Clos Galena del Molar (DOQ Priorat), un producte que incorpora una etiqueta dissenyada per l’artista Didier Lourenço i que és fruit d’una iniciativa conjunta d’aquest celler prioratí i la Galeria d’Art Anquin’s de Reus. La representant d’aquesta galeria, Josepa Quinteiro, i la responsable del celler, Merche Dalmau, van explicar la gènesi i concreció d’aquest projecte, que es va presentar l’any passat a Nova York.

El responsable de la pastisseria Huguet, Ramon de la Fuente, va presentar els ous de xocolata amb imatges del seguici festiu de Reus i les piruletes de xocolata que incorporen l’anagrama de Reus Capital de la Cultura Catalana. Per la seva part, Xavier Pàmies, del Forn Sistaré, va explicar la idea i elaboració de la coca de la Capital de la Cultura Catalana. Laura Prats, representant de Vemut Miró, va comentar les propietats del vermut de la Capital de la Cultura Catalana, a més de recordar que aquesta empresa col·labora amb l’esdeveniment amb el patrocini de diferents propostes, entre les quals el cicle de concerts Vermusic.


Taller Baix Camp
Finalment, des del Taller Baix Camp van presentar l’espelma elaborada artesanalment pels treballadors d’aquesta empresa, que s’utilitza com a obsequi per part de l’organització de la Capital de la Cultura Catalana.

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, va agrair les diferents iniciatives i implicació de moltes persones i entitats en el desenvolupament de la Capital de la Cultura Catalana, mentre la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, va recordar la capacitat d’aquest esdeveniment cultural de fomentar la cohesió social i ser una capitalitat inclusiva.

n n n

Comentarios
Multimedia Diari