Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Èxit de l'exposició dels gegants Ramsés II i Nefertari a Cornudella de Montsant

L'exposició es va inaugurar el divendres 3 de novembre amb més de cent assistents i es podrà visitar fins dimarts dia 28.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Més de cent veïns van assistir a la inauguració de l'exposició.

Més de cent veïns van assistir a la inauguració de l'exposició.

Un centenar de veïns i veïnes de Cornudella de Montsant van assistir el divendres 3 de novembre al vespre a la inauguració de l'exposició fotogràfica 'Ramsés II i la Nefertari' impulsada per la Galeria d'Art Fefu Forés de Tarragona, del Grupo Rosell, i pel seu autor, el fotògraf Josep Maria Cohí.

gegants bona.jpg
Nefertari i Ramsés II. FOTO: L.M.

La mostra, després d'haver estat exposada a galeria d'art tarragonina, aterra ara al Priorat a l'Ajuntament de Cornudella de Montsant, on romandrà fins al dia 28 de novembre.

'Ramsés II i la Nefertari' és un recull d'espectaculars imatges de tot el procés creatiu de la nova parella de gegants egipcis tarragonins, Ramsés II i Nefertari, que van ser presentats en societat en les passades festes de Sant Magí de Tarragona a càrrec de la Colla de Gegant del Passeig Torroja de la capital tarragonina.

Els organitzadors de la mostra i l'alcalde de Cornudella.

La inauguració de l'exposició va comptar amb la presència de l'alcalde de Cornudella, Salvador Salvadó, d'Iñigo Rosell, president de Grupo Rosell, i d'Alina Dragomir, directora de la galeria Fefu Forés. També hi ha estat present l'autor de l'exposició, Josep Maria Cohí.

Temas

Comentarios

Lea También