Divendres 29 de març: pugen les temperatures

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

28 marzo 2024 20:18 | Actualizado a 28 marzo 2024 20:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà molt ennuvolat o cobert al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. A la resta del país, fins a migdia estarà poc o mig ennuvolat per núvols alts i prims. A partir de mitja tarda, la nuvolositat augmentarà i quedarà transitòriament mig o molt ennuvolat a la meitat oest i a la resta del Pirineu, mentre que a la resta del territori es mantindrà mig ennuvolat, excepte a l’extrem nord-est, on quedarà poc ennuvolat. A banda, hi haurà estrats baixos a punts del litoral.

Precipitacions

Fins a mitja tarda s’espera precipitació al vessant sud del Pirineu occidental de manera intermitent, especialment fins a mig matí. A partir del vespre, la precipitació serà més continuada en aquest sector, alhora que també n’arribarà a altres punts del quadrant nord-oest i de forma més aïllada a la resta del Pirineu, Prepirineu i punts de la meitat oest. Serà feble o localment moderada en general i acumularà quantitats minses o localment poc abundants, tot i que a cotes altes del vessant sud del Pirineu occidental podrà ser puntualment molt abundant al llarg del dia. La cota de neu rondarà els 2.300 metres, tot i que al vespre tendirà a baixar cap als 1.600 metres i, puntualment, fins als 1.300 metres.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, especialment al litoral i màxima similar o lleugerament més alta. La temperatura màxima pot superar els 24’°C a l’Empordà.

Visibilitat

La visibilitat serà dolenta al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental al llarg del dia, així com a partir de mitja tarda també a la resta de la serralada. A la resta del país, serà bona o excel·lent en general, tot i que serà regular per bancs de boira o boirina a punts del prelitoral de matinada i a punts elevats del litoral. A banda, en moments de ruixat la visibilitat també quedarà regular.

Vent

De matinada hi haurà estones de vent fluix i variable a l’interior. Al matí s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat en general amb alguns cops forts a zones elevades i a punts del litoral. Tot i això, hi haurà cops molt forts o extremadament forts a cotes altes del Pirineu, sobretot a l’extrem nord de la serralada.

Comentarios
Multimedia Diari