El Temps a Tarragona: algun núvol i poca pluja

La previsió meteorològica per diumenge, 7 d’agost

| Actualizado a 06 agosto 2022 14:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia predominarà l’ambient assolellat amb la circulació de bandes de núvols alts d’oest a est. A partir del final del matí creixeran nuvolades en àrees de muntanya, sobretot de la meitat nord, on el cel quedarà molt ennuvolat o localment cobert així com també en sectors propers. Independentment, al principi i final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts costaners, sobretot de l’extrem sud.

Precipitacions

A partir de migdia s’iniciaran ruixats d’intensitat entre feble i moderada a punts del Pirineu, Prepirineu i la Catalunya central, que posteriorment afectaran altres punts de l’interior del territori. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar. Serà d’intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que localment sigui forta, sovint amb tempesta i localment amb calamarsa. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta en conjunt. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, tret de Ponent on localment pujarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, malgrat que empitjorarà en moments de xàfec.

Vent

Durant les hores centrals de la jornada predominarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb algunes ratxes fortes al prelitoral sud i sud de Ponent durant la tarda. En canvi, de matinada i de nou al final de dia el vent serà fluix i de direcció variable. Independentment, a l’extrem nord-est del territori predominarà el vent fluix de component est fins a migdia. A més, al nord de l’Alt Empordà hi haurà tramuntana fins a mig matí d’intensitat fluixa amb algun cop moderat. A banda, en moment de tempesta hi podrà haver ratxes fortes o molt fortes de vent.

Comentarios
Multimedia Diari