El Temps a Tarragona: baixada lleu de temperatures

La previsió meteorològica per aquest dissabte, 1 d’abril

| Actualizado a 31 marzo 2023 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, al quadrant nord-est sobretot a partir de migdia. A la resta, fins a mig matí eswtarà mig o localment molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, a partir de llavors i fins a primera hora de la tarda quedarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors s’ennuvolarà de nou de nord-oest a sud-est. Al final del dia la nuvolositat quedarà restringida al vessant nord del Pirineu. Independentment, a partir de migdia, creixeran nuvolades a zones de muntanya.

Precipitacions

A partir del matí, s’esperen ruixats al quadrant nord-est, més nombrosos i intensos a partir de migdia i de més aïllats al Pirineu. A partir de migdia, se n’esperen a altres punts del terç nord del país i a partir del vespre arribaran de manera aïllada a punts del terç sud i resta del litoral i prelitoral. Seran d’intensitat entre feble i moderada, i podran anar acompanyats localment de tempesta, sobretot a partir de migdia i al nord-est, on també podran anar localment acompanyats de calamarsa i és possible que localment siguin forts. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants al quadrant nord-est. La cota de neu baixarà al vessant nord del Pirineu dels 1.500 als 1.000 metres, al Pirineu Oriental la cota de neu rondarà els 1.600 metres durant la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre moderadament i acusadament en general. A molts punts de l’interior es donarà al final del dia. Per la seva banda, la màxima baixarà moderadament, si bé la baixada serà notable al quadrant nord-est i al Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé a punts del nord-est serà localment regular. A més, serà regular o dolenta en moments de ruixat. Independentment, al vessant nord del Pirineu serà regular o dolenta, sobretot a partir de migdia.

Vent

A la meitat sud i resta de Ponent bufarà vent de component oest, entre ponent i mestral. Serà entre fluix i moderat, amb cops forts i alguns de molt forts, sobretot a partir de mitja tarda a les Terres de l’Ebre i a zones elevades. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud al litoral central i sud de la Costa Brava, i punts del prelitoral central. Malgrat això, fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda, hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus, amb cops forts al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari