El Temps a Tarragona: Bon temps

La previsió meteorològica d’aquest dimarts, 10 de maig

| Actualizado a 09 mayo 2022 11:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat amb el pas d’algunes bandes de núvols alts i prims, sobretot principi i final de la jornada. Independentment, a partir de mig matí creixeran núvols d’evolució diürna i algunes nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu i altres zones de muntanya de l’interior, sobretot del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig o molt ennuvolat, localment cobert. A més, al final del dia, és possible, la formació d’algun estrat baix a punts del sector central del litoral.

Precipitacions

No es preveuen precipitacions.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més elevada; a punts de Ponent és possible que els valors màxims s’acostin als 30 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. No obstant això, quedarà localment regular en moment de ruixat, mentre que es formarà boirina matinal a fondalades del terç nord.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre, amb domini del terral al litoral. Durant les hores centrals del dia, s’imposarà el component sud entre fluix i moderat, amb cops forts a la tarda. Amb tot a punts del Pirineu, sobretot extrem nord, el vent serà fluix i de direcció variable al llarg de tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari