El Temps a Tarragona: Cel clar

La previsió meteorològica d’aquest dissabte, 30 d’abril

| Actualizado a 29 abril 2022 12:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Cel poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que circularan d’oest a est, sobretot fins les primeres hores de la tarda i al final del dia. A banda, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord i de la resta del prelitoral, les quals durant la tarda s’estendran també per la meitat nord i est de Catalunya. En aquests sectors el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat durant la tarda, puntualment cobert.

Precipitacions

A partir de mig matí s’esperen xàfecs acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i de forma més aïllada a la resta del quadrant nord-est, prelitoral i nord de la depressió Central. Seran entre febles i moderats i s’acumularan quantitats minses o localment poc abundants. Tot i això, és probable que localment siguin d’intensitat forta a l’interior del quadrant nord-est i s’acumulin quantitats de precipitació abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament, tret del quadrant nord-est on quedarà semblant o lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé quedarà regular o dolenta en moments de xàfec.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable a l’inici i final del dia, amb predomini del terral al litoral. La resta del jorn s’imposarà el vent fluix amb alguns cops moderats, de component sud i est al litoral, prelitoral i resta de la meitat est, i el component sud i oest a la resta de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari