El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d’aquest dimarts, 17 de maig

| Actualizado a 16 mayo 2022 20:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors creixeran alguns núvols d’evolució a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i a l’interior del quadrant nord-est on el cel quedarà localment entre mig i molt ennuvolat. Independentment, a trams del litoral el cel estarà localment mig ennuvolat per alguns núvols baixos, sobretot fins a mig matí i de nou al final del dia.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més alta, si bé a punts del litoral i prelitoral els valors de temperatura màxima seran lleugerament més baixos. A banda, els valors més elevats de temperatura podran arribar fins als 35 ºC a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en conjunt, si bé quedarà entre regular i dolenta al principi i al final del dia a punts del litoral per la formació d’algunes boirines o bancs de boira, sobretot als dos extrems del sector.

Vent

De matinada i a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta del dia s’imposarà el vent fluix amb cops moderats, de component sud i est a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral, i de component sud i oest a la resta de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari