El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d’aquest dissabte, 21 de maig

| Actualizado a 20 mayo 2022 13:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Cel poc, puntualment mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants a la meitat oest del territori i fins a primera hora de la tarda, on localment quedarà molt ennuvolat. A banda, es formaran alguns estrats baixos a trams del litoral, sobretot als dos extrems, fins a primera hora del matí i a partir del vespre.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot a cotes elevades. La màxima pujarà arreu, lleugerament al litoral i moderadament a l’interior. L’ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia a l’interior. La temperatura més alta s’assolirà a la depressió Central, al Prepirineu i a l’interior de l’Empordà, on superaran els 35 ºC i, fins i tot a Ponent arribaran als 37 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular per la presència de partícules de pols en suspensió, així com per alguns bancs de boira o boirina a trams del litoral sobretot als dos extrems i de matinada i a partir del vespre.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de terral al litoral. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort al centre del dia al sud de Ponent, a les Terres de l’Ebre, a zones elevades del prelitoral sud, i a trams del litoral i prelitoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari