El Temps a Tarragona: Cel poc ennuvolat

La previsió meteorològica d’aquest divendres, 13 de maig

| Actualizado a 12 mayo 2022 20:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Cel serè en general o poc ennuvolat pel pas d’algunes franges de núvols alts i alguns de mitjans, sobretot fins a primera hora del matí i al quadrant nord-occidental. A partir de migdia i durant la tarda creixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de l’extrem nord del Pirineu que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al litoral, preferentment fins a mig matí i a partir del vespre.

Precipitacions

A partir de migdia és probable algun ruixat feble i localment moderat a l’extrem nord del Pirineu. Localment anirà acompanyat de tempesta. S’acumularan quantitats minses i puntualment poc abundants de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima serà lleugerament més alta a l’interior i es mantindrà similar al litoral. L’ambient serà càlid a les hores centrals del dia, sobretot a Ponent, on se superaran els 30 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu, tret del litoral on podrà ser transitòriament regular o dolenta, sobretot fins a mig matí i a partir del vespre.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre. Durant les hores centrals del dia, s’imposarà el component sud i est arreu entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda a les Terres de l’Ebre i a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari