El Temps a Tarragona: Dia primaveral

La previsió meteorològica d’aquest dijous, 5 de maig

| Actualizado a 04 mayo 2022 20:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

El cel romandrà mig o molt ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans fins a mig matí. A partir d’aleshores tendiran a minvar, si bé creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i altres punts de muntanya de l’interior que localment deixaran el cel molt ennuvolat i es desplaçaran a partir de mitja tarda al litoral i prelitoral central i sud. A banda, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu, amb núvols més trencats al centre de la jornada.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima lleugerament més alta i màxima lleugerament o moderadament més alta. Els valors més elevats podran superar els 26ºC a punts de la depressió Central i del terç sud.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general tot i que localment quedarà entre regular i dolenta per la presència de bancs de boira o boirina matinals a la Catalunya Central. Independentment, al vessant nord del Pirineu serà dolenta al principi i al final del dia.

Vent

El vent bufarà de component nord a l’Empordà i al Pirineu, moderat amb alguns cops forts. Fins al migdia bufarà mestral entre fluix i moderat al terç sud. A la resta serà de direcció variable, tot i que al centre de la jornada s’imposarà el component oest entre fluix i moderat al terç oest del país i el component sud a la resta del litoral i a l’interior del quadrant nord-est, entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari