El Temps a Tarragona: La neu abandonarà Tarragona

La previsió meteorològica per aquest dimecres, 25 de gener

| Actualizado a 24 enero 2023 17:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada minvarà la nuvolositat de nord a sud i quedarà serè o poc ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà de nou de nord a sud fins a quedar entre mig i molt ennuvolat de núvols alts i mitjans. Independentment, al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat de tipus baix al vessant nord del Pirineu, i al vespre també a punts de l’extrem sud del prelitoral.

Precipitacions

De matinada no es descarta alguna precipitació feble i aïllada a punts del litoral, així com alguna nevada local al final del dia als cims del vessant nord del Pirineu i del massís del Port. S’acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. La màxima pujarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé al llarg de la tarda quedarà puntualment regular a cotes elevades del vessant nord del Pirineu.

Vent

Bufarà mestral al terç sud moderat amb cops forts, més reforçat al final del dia. A l’Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts, i alguns de molt forts a l’extrem nord del sector. A la resta del territori el vent bufarà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el component oest, sobretot durant les hores centrals de la jornada. Independentment, de matinada hi haurà algunes ratxes fortes o molt fortes a punts del litoral i del prelitoral central de gregal.

Comentarios
Multimedia Diari