El Temps a Tarragona: la pluja torna a aparèixer

La previsió meteorològica per dimarts, 19 de setembre

18 septiembre 2023 14:32 | Actualizado a 18 septiembre 2023 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Predomini del cel serè o poc ennuvolat en general, si bé hi haurà la presència d’alguns estrats baixos al vessant nord del Pirineu, fins a mig matí, així com a la meitat sud del litoral durant la tarda. A banda, a partir de mig matí creixeran núvols d’evolució diürna i algunes nuvolades a punts de muntanya del nord-est del país i al Pirineu, i durant la tarda ho faran a punts del prelitoral. Localment quedarà el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors, i amb el pas de les hores s’estendran a zones pròximes.

Precipitacions

A partir de migdia s’esperen alguns ruixats a punts del litoral i prelitoral, sobretot al sector central i sud de la zona, i no se’n descarta a altres punts de la depressió Central. Al final del dia, la precipitació arribarà a l’interior de les Terres de l’Ebre i és probable que també ho faci al sud del Pla de Lleida. La precipitació serà d’intensitat feble o localment moderada, si bé al final del dia podrà ser d’intensitat forta a l’extrem sud del país. S’acumularà quantitats entre minses i poc abundants de precipitació i és probable que vagi acompanyada de tempesta al final del dia.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament, moderadament a punts de Ponent i de l’extrem nord-est. La màxima es mantindrà semblant al Pirineu i a l’interior, i baixarà entre lleugerament i moderadament al litoral i prelitoral.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, si bé serà localment regular o dolenta a zones elevades del vessant nord del Pirineu i regular al litoral i prelitoral sud al final del dia.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir d’aleshores dominarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest a l’interior i sud i est al litoral. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable en general. Independentment, a les Terres de l’Ebre i al nord de l’Empordà bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, fins a mig matí a les comarques de l’Ebre i fins a migdia a l’Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari