El Temps a Tarragona: màximes una mica més baixes

La previsió meteorològica per aquest diumenge, 5 de febrer

| Actualizado a 04 febrero 2023 18:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general si bé de cara al final del dia arribaran alguns núvols alts i prims pel terç nord del país. A banda, de matinada i fins a mig matí es formaran alguns estrats baixos a les Terres de l’Ebre i a Ponent, i al final del dia també a punts del litoral central.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar en general, tret del Pirineu on davallarà lleugerament, i es donarà al final del dia, i del nord de l’Empordà on pujarà lleugerament. Per altra banda, la màxima serà lleugerament o puntualment moderadament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular a planes i fondalades, i entre bona i excel·lent a zones elevades. Tot i això, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a punts de les Terres de l’Ebre i de la depressió Central.

Vent

Bufarà tramuntana a l’Empordà, entre moderada amb cops forts, més reforçada al nord i est del sector on serà forta amb cops molt forts, sobretot al nord del cap de Creus. A banda, fins al vespre bufarà el mestral a les Terres de l’Ebre, entre fluix i moderat amb cops forts, però amb tendència a afeblir-se a partir de migdia. A la resta del territori, a l’inici i final del dia serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral; la resta de la jornada predominarà el component sud i oest entre fluix i moderat. A banda, a cotes altes del Pirineu bufarà el component nord entre fluix i moderat amb cops forts fins al vespre i molt forts al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari