El Temps a Tarragona: Més calor

La previsió meteorològica d’aquest diumenge, 22 de maig

| Actualizado a 24 mayo 2022 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

De matinada predominarà el cel serè o poc ennuvolat. A partir de llavors arribaran bandes de núvols alts i mitjans que avançaran d’oest a est i que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat, especialment a l’oest del territori, alhora que a partir del vespre podrà arribar alguna nuvolada pel terç oest del país. Independentment, sobretot de matinada i de nou al final del dia, hi haurà la presència d’estrats baixos a trams del litoral, especialment dels dos extrems.

Precipitacions

A partir del vespre és possible algun ruixat feble, aïllat i minso al quadrant nord-oest, i no se’n descarta a la resta del terç oest.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta, si bé l’ascens de la màxima serà localment moderat. L’ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia a l’interior. Fora de l’alta muntanya i del litoral, els valors màxims es mouran entre 33 i 38 ºC, localment més alts a Ponent i a l’interior del quadrant nord-est. A banda, la mínima podrà superar localment els 20 ºC a l’interior.

Visibilitat

La visibilitat serà bona i localment regular en general, així com excel·lent sobretot a cotes elevades. Malgrat tot, a trams del litoral i prelitoral quedarà localment entre regular i dolenta per la formació de bancs de boira o boirina sobretot fins a primera hora del matí i a partir del vespre. Hi haurà partícules de pols en suspensió.

Vent

De matinada i a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, si bé durant les hores centrals del dia hi haurà cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari