El Temps a Tarragona: núvols i petites pluges

La previsió meteorològica per aquest divendres, 26 de maig

| Actualizado a 25 mayo 2023 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predominarà el cel serè o poc ennuvolat amb el creixement de nuvolades a partir de mig matí a punts de muntanya que deixaran el cel localment mig o molt ennuvolat en aquests sectors. Malgrat tot, estarà molt ennuvolat o cobert al terç sud del país.

Precipitacions

S’esperen ruixats a partir de mig matí i fins a la nit a Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral. No se’n descarta a altres punts de l’interior. A banda, al terç sud, s’espera precipitació fins a mig matí i n’és de probable de forma més intermitent a partir d’aleshores. Serà d’intensitat entre feble i moderada, localment forta a la zona avisada, i acumularà quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants sobretot al terç sud.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà entre moderadament i acusadament més alta, sobretot al quadrant nord-est. Malgrat tot, al terç sud serà semblant.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé serà localment regular en moments de ruixat.

Vent

Fins a mig matí bufarà el vent de component nord i est al litoral i de component est a l’interior, entre fluix i moderat. A partir de llavors s’anirà imposant el component sud arreu, fluix amb algun cop moderat. Al vespre quedarà fluix i variable arreu amb predomini del component sud.

Comentarios
Multimedia Diari