El Temps a Tarragona: Pluges al llarg del dia

Previsió per avui dijous, 1 de desembre

| Actualizado a 30 noviembre 2022 16:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia, amb la presència d’estrats baixos al litoral i prelitoral sud i central i al sud de Ponent on localment estarà mig o molt ennuvolat. Independepentment, al terç sud la nuvolositat romandrà tota la jornada i deixarà el cel cobert o molt ennuvolat. A partir del vespre augmentarà la nuvolositat al quadrant nord-est, sobretot al litoral nord on al final del dia quedarà molt ennuvolat. A banda, durant les hores centrals del dia creixeran alguns núvols d’evolució al prelitoral.

Precipitacions

A l’extrem sud és probable precipitació al llarg del dia, mentre que de matinada són possibles alguns ruixats a la resta del litoral i prelitoral central i sud. Serien d’intensitat feble o moderada, i s’acumularien quantitats minses o localment poc abundants de precipitació, tot i que localment es podran acumular quantitats abundants a l’extrem sud.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima lleugerament més baixa, tot i que al terç sud la baixada podrà ser moderada. Ambient fred de matinada, amb glaçades febles a l’interior.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé fins a primera hora del matí serà regular o puntualment dolenta a zones fondes de l’interior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general, si bé al litoral predominarà del terral de matinada i el component est al centre del dia. Independentment, a l’Empordà bufarà tota la jornada el vent de component nord entre fluix i moderat, amb algun cop fort sobretot a partir de migdia.

Comentarios
Multimedia Diari