El Temps a Tarragona: pluges al matí

La previsió meteorològica per dimecres, 20 de setembre

19 septiembre 2023 16:34 | Actualizado a 19 septiembre 2023 16:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Durant la matinada i al llarg del matí la nuvolositat avançarà de sud a nord i quedarà el cel entre molt ennuvolat i localment cobert a punts del litoral i prelitoral, i mig ennuvolat, localment molt ennuvolat, a la resta del territori. A partir de migdia, la nuvolositat minvarà alhora que hi haurà el creixement d’algunes nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Precipitacions

Durant la matinada i fins a mig matí s’espera precipitació al litoral i prelitoral, i n’és possible a la resta del territori. A partir d’aleshores són probables alguns ruixats i xàfecs aïllats, més probables en zones de l’interior i en zones de muntanya. En conjunt, els ruixats i xàfecs seran d’intensitat entre feble i moderada, i podran acumular quantitats entre minses i poc abundants. Malgrat això, a punts del litoral i prelitoral és possible que siguin d’intensitat forta i puguin acumular quantitats abundants. Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa, si bé el descens serà moderat al quadrant nord-est.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general. Malgrat això serà entre regular i dolenta en moments de xàfec i a punts del prelitoral.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir de llavors s’imposaran el vent de component sud i est, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a punts del litoral i el component oest a l’interior. A partir del vespre el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable a l’interior del país.

Comentarios
Multimedia Diari