El Temps a Tarragona: Pluges intenses

La previsió meteorològica d’aquest dimarts, 24 de maig

| Actualizado a 24 mayo 2022 13:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Augmentarà ràpidament la nuvolositat i quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, amb estones de cel cobert sobretot a partir de migdia, a l’interior i a punts de l’extrem sud.

Precipitacions

S’espera precipitació al llarg del dia que avançarà d’oest a est i afectarà de manera més continuada i extensa durant el matí a zones de l’interior de la meitat nord. A partir de migdia, la precipitació afectarà a qualsevol punt del país, més extenses al final del dia. Serà d’intensitat entre feble i moderada, localment forta i és probable que vagi acompanyada de tempesta i calamarsa o pedra petita.

Temperatures

La temperatura mínima serà moderadament més baixa. La màxima baixarà moderadament i, a punts de l’interior, acusadament.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, localment dolenta en moment de xàfec.

Vent

Bufarà tramuntana tota la jornada a l’Empordà, d’intensitat entre feble i moderada, amb cops forts i algun de molt fort al nord del sector. A banda, el mestral bufarà al terç sud fins a mig matí i de nou a partir del vespre; serà d’intensitat entre feble i moderada amb alguns cops forts, sobretot al final dia. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i est fluix, amb algun cop moderat a partir de final del matí i fins al vespre.

Comentarios
Multimedia Diari