El Temps a Tarragona: Precipitacions aïllades

La previsió meteorològica per aquest dijous, 26 de gener

| Actualizado a 25 enero 2023 16:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

La nuvolositat minvarà de matinada fins a quedar serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts al llarg del dia, si bé al vessant nord del Pirineu i al massís del Port estarà entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí. Per altra banda, hi haurà núvols baixos a punts de la depressió Central i del prelitoral sud fins a mig matí, mentre que a partir de llavors se’n formaran alguns al litoral i prelitoral central, més extensos durant la segona meitat del dia.

Precipitacions

Fins a mig matí és probable precipitació feble al massís del Port, de neu per sobre dels 600 metres, i no se’n descarta alguna nevada feble i dispersa al vessant nord del Pirineu. A banda, a partir del vespre tampoc es descarta algun ruixat i feble local a punts de la costa central. S’acumularan quantitats de precipitació minses.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa. La màxima baixarà lleugerament, si bé la baixada serà moderada a punts del litoral i prelitoral central. Ambient fred. Hi haurà glaçades entre febles i moderades a zones de l’interior.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, excepte al vessant nord del Pirineu i a punts de les zones més elevades de la depressió Central on quedarà entre regular i dolenta fins a mig matí per algun banc de boira o boirina.

Vent

Bufarà mestral al terç sud moderat amb cops forts. A l’Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts, i alguns de molt forts a l’extrem nord del sector. A la resta del territori el vent bufarà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el component sud i oest, sobretot durant les hores centrals de la jornada, i serà més reforçat als cims del Pirineu, sobretot al sector occidental, on també hi haurà cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari