El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d’aquest divendres, 6 de maig

| Actualizado a 05 mayo 2022 20:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu que seran més trencats al centre del dia. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució diürna a zones de muntanya del Prepirineu, de la Catalunya Central i del sector central del litoral i prelitoral que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat en aquests sectors, sobretot a partir de mitja tarda.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o pujarà lleugerament; s’espera que la més alta es registri a punts de Ponent i a les Terres de l’Ebre, on es podrà enfilar fins als 26 o 27 ºC.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé fins a primera hora del matí hi haurà algun banc de boira o boirina a punts de l’interior del quadrant nord-est. A banda, a cotes mitjanes i altes del vessant nord del Pirineu quedarà regular o dolenta al llarg del dia.

Vent

El vent bufarà de components nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort de tramuntana a l’Empordà i de mestral a les Terres de l’Ebre. No obstant això, al nord de la depressió central i a punts del litoral i prelitoral central i interior del quadrant nord-est quedarà fluix i de direcció variable al centre del dia, amb predomini del sud al litoral. A banda, fins a primera hora de la tarda, a cotes altes del Pirineu, bufarà vent de component nord, entre moderat i fort amb cops molt forts al sector oriental de la zona.

Comentarios
Multimedia Diari