El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d’aquest dijous, 19 de maig

| Actualizado a 18 mayo 2022 16:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Predomini del cel serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans. A banda, durant les hores centrals del dia hi haurà el creixement de núvols d’evolució a punts de muntanya sobretot del Pirineu i Prepirineu, on quedarà localment mig ennuvolat, i puntualment a la serralada prelitoral. A banda, al llarg del dia hi haurà la presència d’alguns estrats baixos a trams del litoral on localment quedarà el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, i màxima lleugerament més baixa, si bé el descens podrà ser moderat a punts del litoral i prelitoral, sobretot nord del sector.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, i excel·lent als cims del Pirineu. Malgrat tot, a trams del litoral i prelitoral quedarà localment entre regular i dolenta per la formació de bancs de boira o boirina, sobretot fins a primera hora del matí i a partir del vespre.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat, amb algun cop fort al centre del dia al sud de Ponent, a les Terres de l’Ebre i a zones elevades del prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari