El Temps a Tarragona: Ratxes de vent

La previsió meteorològica d’aquest dimecres, 25 de maig

| Actualizado a 24 mayo 2022 13:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé a partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud. A més a partir del final del matí, creixeran nuvolades a punts de muntanya, així com al sector central del litoral i prelitoral que deixaran el cel localment cobert durant la tarda.

Precipitacions

De matinada s’espera precipitació a qualsevol punt, si bé tendirà a restringir-se a punts de l’extrem nord del Pirineu, i del litoral i prelitoral, sobretot central i sud durant el matí. A més, a la tarda, són probables alguns ruixats al sector central del litoral i prelitoral, Pirineu, i interior del quadrant nord-est. Independentment, s’espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament a punts de Ponent i terç sud, i a la resta es mantindrà similar o lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé quedarà entre regular i dolenta a punts de l’interior per bancs de boira o boirina matinals i a l’extrem nord del Pirineu.

Vent

S’imposarà la tramuntana moderada amb cops forts a l’Empordà, així com el mestral entre fluix i moderat amb cops forts fins a migdia a les Terres de l’Ebre i també al final de la jornada. A la resta del país, bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del component nord i oest fluix, i del component sud al litoral i prelitoral central i sud durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari