El Temps a Tarragona: Sol i calor

La previsió meteorològica d’aquest divendres, 27 de maig

| Actualizado a 26 mayo 2022 14:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Domini del cel serè o poc ennuvolat. Tot i això, circularan bandes de núvols mitjans a la meitat est de Catalunya que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, mentre que fins a primera hora del matí també hi haurà algun núvol baix a les muntanyes del prelitoral sud i a l’altiplà Central. A més, durant les hores centrals del dia creixeran alguns núvols d’evolució al Pirineu, al Prepirineu i al sector central del prelitoral que localment deixaran el cel mig ennuvolat. Per altra banda, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat de matinada i a partir del vespre i poc o mig ennuvolat la resta del dia.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima ascendirà lleugerament. La temperatura màxima pujarà arreu lleugerament i puntualment de manera moderada. La temperatura màxima assolirà els 30 ºC a punts de Ponent i interior de les Terres de l’Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Tot i això, serà regular o puntualment dolenta a cotes elevades del vessant nord del Pirineu de matinada i a partir del vespre.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat de component nord al nord de l’Empordà i al Pirineu, amb cops forts tot el dia a l’Empordà i alguns de molt forts al nord del cap de Creus al matí. A la resta del territori bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat fins a migdia, amb cops forts al matí a les Terres de l’Ebre. Durant la tarda girarà a component sud fluix amb cops moderats, si bé hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al Prepirineu, al nord de la depressió Central i interior del nord-est. A la nit s’afeblirà i quedarà fluix i de direcció variable a l’interior i entrarà el terral al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari