El Temps a Tarragona: Sol i molta calor per Sant Joan

La previsió meteorològica a Tarragona per divendres, 24 de juny

| Actualizado a 23 junio 2022 20:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

De matinada circularan alguns intervals de núvols alts i mitjans d’oest a est i es formaran núvols baixos al litoral i prelitoral nord. Al matí, el cel quedarà serè en general, malgrat que a partir de mig matí creixeran nuvolades al quadrant nord-est, Pirineu, punts del Prepirineu, i al massís del Port, que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors, en especial al nord-est. Al llarg de la tarda, la nuvolositat s’estendrà a la resta de la meitat est i al final del dia també a la resta del sector central del litoral i prelitoral.

Precipitacions

De matinada és probable algun ruixat, feble o puntualment moderat, al Pirineu i Prepirineu. Al final del matí també s’iniciaran xàfecs al nord-est i a l’extrem nord del Pirineu, d’on començaran a minvar a partir del vespre. Seran d’intensitat entre feble i moderada en general. Tot i això, a punts del nord-est localment podran anar acompanyats de tempesta, no es descarta que de calamarsa i és possible que siguin localment forts. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, o localment abundants al nord-est.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar en general. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta, tret del quadrant nord-est on serà entre lleugerament i moderadament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, malgrat que al quadrant nord-est serà entre bona i regular, o puntualment dolenta.

Vent

El vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia, amb el predomini del terral al litoral. La resta de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat amb alguns cops forts, de component sud i est al litoral i el prelitoral, i de component oest a la resta de l’interior.

Comentarios
Multimedia Diari