El Temps a Tarragona: Torna el bon temps

La previsió meteorològica per dissabte, 6 d’agost

| Actualizado a 05 agosto 2022 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins al final del matí dominarà l’ambient assolellat en general amb el pas d’algunes bandes de núvols alts d’oest a est. A partir de llavors, creixeran nuvolades en àrees de muntanya, especialment al Pirineu, Prepirineu i l’interior del quadrant nord-est, que de forma més dispersa també afectaran altres punts de l’interior. De matinada i de nou al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot a l’extrem sud.

Precipitacions

A partir de migdia s’iniciaran ruixats al Pirineu, Prepirineu i més aïlladament a punts de l’interior del quadrant nord-est, que posteriorment també afectaran altres punts del nord de la Catalunya Central. Seran d’intensitat entre feble i moderada, sovint amb tempesta i localment amb calamarsa o pedra. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants.

Temperatures

Temperatura mínima en lleu descens, tret de l’extrem nord-est on serà similar o lleugerament més alta. La màxima quedarà semblant o lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, malgrat que en moments de xàfec serà localment dolenta.

Vent

Durant la matinada el vent serà fluix i de direcció variable en general, si bé a punts de la Costa Brava nord predominarà el component nord fluix. Al llarg del matí s’imposarà el component sud, sobretot de garbí al sector central del litoral, entre fluix i moderat en general, tret de punts de l’extrem nord-est on predominarà el xaloc fins a migdia. En moment de xàfec hi podrà haver ratxes fortes de vent.

Comentarios
Multimedia Diari