El Temps a Tarragona: Vent al sud

La previsió meteorològica d’aquest divendres, 20 de maig

| Actualizado a 19 mayo 2022 13:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Predomini del cel serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans, i pel creixement d’alguns núvols d’evolució diürna a punts del Pirineu que localment deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà la presència d’alguns estrats baixos a trams del litoral, sobretot en els dos extrems del sector.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, i màxima lleugerament més alta, si bé a punts del litoral i prelitoral nord l’ascens serà moderat.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, i excel·lent sobretot a cotes elevades. Malgrat tot, a trams del litoral i prelitoral quedarà localment entre regular i dolenta per la formació de bancs de boira o boirina sobretot fins a primera hora del matí i a partir del vespre.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort al centre del dia al sud de Ponent, a les Terres de l’Ebre, a zones elevades del prelitoral sud, i a trams del litoral i prelitoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari