El Temps a Tarragona: Xàfec amb trons

La previsió meteorològica d’aquest dimecres, 17 d’agost

| Actualizado a 16 agosto 2022 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel estarà en conjunt entre mig i molt ennuvolat, a estones cobert, amb el creixement de nuvolades. Sobretot al Camp de Tarragona i litoral prelitoral central així com a la Catalunya central al matí, i especialment a la meitat est durant la tarda. Malgrat això la nuvolositat serà menys abundant i compacta al Pla de Lleida.

Precipitacions

S’iniciaran xàfecs al litoral i prelitoral sud que al llarg del matí s’estendran cap a l’altiplà Central i cap al litoral i prelitoral central. A partir de migdia podran afectar a qualsevol punt, menys probables a Ponent. Al final del dia tendiran a minvar i quedar restringits al litoral, prelitoral i altres punts de la meitat est. Seran entre febles i moderats, si bé localment podran ser forts. Sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de fenòmens de temps violent. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment entre abundant i molt abundant.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima baixarà lleugerament en general.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, o localment dolenta en moments de xàfec.

Vent

Al litoral bufarà vent de component nord i est entre fluix i moderat amb cops forts, més reforçat durant les hores centrals del dia. Tot i això, a l’extrem sud del litoral bufarà mestral fluix i moderat fins a primera hora del matí, així com a la resta de la Costa Daurada a partir de migdia. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable de matinada. A partir del matí s’imposarà el component oest al terç oest, mentre que a la resta s’imposarà progressivament el component est, fluix o moderat. En moments de xàfec, hi haurà ratxes fortes o molt fortes de vent.

Comentarios
Multimedia Diari