«Cada projecte i cada client busca una millora associada a un canvi personal»

Economia de proximitat. Interioritza by Paula Machí és un nou concepte d’estudi botiga al centre d’Amposta, dedicat a les reformes completes de la llar i bells projectes interiors 

09 agosto 2021 07:24 | Actualizado a 09 agosto 2021 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Què engloba tot el teu projecte, Interioritza by Paula Machí?

Fa molts anys que treballo com interiorista, una professió escollida totalment per vocació. Cada projecte i, evidentment cada client, quan t’obre les portes de casa seva, busca una millora que va associada a un canvi personal, que neix del seu interior, un interior que m’encanta escoltar, entendre i analitzar tot buscant una solució creativa personal. D’aquí neix Interioritza by Paula Machí No hi ha límits, fem projectes a mida i a mida de la gent, cap client té les mateixes necessitats, i per això és important escoltar i interioritzar amb ells. N’hi ha que busquen els nostres serveis per donar un simple canvi a la seva llar o negoci, reinventar o reestilitzar, d’altres volen una reforma radical d’espais i ambients. Ens adaptem a totes les necessitats, cap projecte és igual com cap persona és igual. Busquem solucions originals i sobretot funcionals.

Com és l’estil i essència de l’empresa?

Englobem tota mena d’estils, ja que cada persona és diferent igual que els seus gustos i preferències, però sí que és cert que un estil en concret marca la nostra essència. És conegut com a ‘wabi sabi’ i és una de les tendències decoratives que més ens agrada a Interioritza by Paula Machí. Es tracta d’un estil relaxat i summament natural, honest i autèntic, tant és així que fins i tot podria semblar un punt descuidat. Es basa en trobar bellesa en la imperfecció, en acceptar el cicle natural de la vida, descobrir i aprofitar tot allò que ens aporta, en allunyar-nos dels excessos i busca un equilibri entre la sobrietat i l’elegància. Amb espais oberts que fan la sensació de moviment, amb colors i matisos a temporals que recorden la terra i els materials sense transformar, conservant la seva essència. No poden faltar accessoris fets de ceràmica o fang, elements de pedra, catifes i cistells de vímet... i com no, la fusta i el ferro en terres, parets, sostres i, per descomptat, els mobles. És l’estil per apreciar i gaudir de la llibertat i la frescor en cada racó de la llar.

L'estil ‘wabi sabi’ i és una de les tendències decoratives que més ens agrada. . Es tracta d’un estil relaxat i summament natural, honest i autèntic, tant és així que fins i tot podria semblar un punt descuidat.

Paula Machí

Quin ha estat el teu projecte més engrescador?

No hi ha cap projecte preferit. La meva feina és purament vocacional, gaudeixo creant cada projecte, cada canvi, cada obra... Crear, crear i crear! Un bullici al cap que no té fre, sempre reinventant-me per fer coses diferents. M’encanten els projectes a peu d’obra, crear i dirigir els diferents industrials que hi intervenen i anar modelant fins a arribar a fer realitat la idea que havia visualitzat.

I el més difícil?

No sabria dir, potser un on uns clients em van demanar dos inodors dins un mateix bany... (riu).

Com heu viscut aquests darrers temps? Heu notat el canvi en la clientela?

La COVID-19 podríem dir que en certa manera a beneficiat el nostre sector tot i haver passat uns mesos durs com tothom. La gent ha passat molts dies tancada a casa, el confinament ens ha obligat a viure-la amb plenitud. El nivell de vida que havíem portat fins ara no ens deixava fer-ho, de la feina a casa i de casa a la feina... Hem vist les mancances i necessitats i això ha generat moltes ganes de canvis i reformes que ara estem plasmant.

Heu rebut algun tipus de suport extern?

El banc ha estat des d’un principi al meu costat però més especialment el meu gestor personal de BBVA. Sense ell l’empresa no hauria estat possible. Ha estat present en cada moment i situació, tant per ampliació de negoci com per situació COVID-19 ajudant-me amb tot el possible.

Comentarios
Multimedia Diari