Dow i la Pobla de Mafumet renoven el seu compromís amb els infants de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Com cada any, han acudit al centre hospitalari per portar-hi joguines noves per als nens i nenes que hi passaran la nit de Reis

04 enero 2021 14:10 | Actualizado a 05 enero 2021 09:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui dilluns, els infants ingressats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona han rebut una visita molt especial, tota vegada que un any més han estat obsequiats amb les joguines solidàries que la Pobla de Mafumet i Dow els han fet arribar. 

Ambdós han volgut mantenir aquesta tradició malgrat que, degut al context generat per la Covid-19, aquest Nadal no ha estat possible celebrar el Torneig Dow de futbol base, durant el qual es du a terme l’habitual campanya de recollida solidària de joguines. 

Amb tot, l’Ajuntament pobletà i Dow Chemical Tarragona han mantingut viva la il•lusió dels infants ingressats al centre hospitalari i els han fet arribar més de 130 joguines noves. Enguany, a més, la iniciativa també ha incorporat un petit obsequi als 2.000 professionals sanitaris que cada dia ofereixen el millor d’ells mateixos per garantir la bona salut de la població.

Per aquest motiu i a mode de reconeixement simbòlic, la Pobla de Mafumet i Dow han lliurat també 2.000 capses de bombons personalitzades amb el missatge “Enguany més que mai, moltes gràcies per cuidar-nos tant i tant bé”.

Rafael Gracia, gerent de l’ICS Camp de Tarragona -del qual depèn la gestió de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, ha estat l’encarregat de rebre la comitiva portadora de les joguines solidàries i dels obsequis als professionals del centre hospitalari. Gracia ha estat acompanyat per la doctora Ester Castellarnau, cap del Servei de Pediatria. 

Per la seva banda, els encarregats de lliurar les joguines i obsequis han estat, per part de Dow, Ignasi Cañagueral, director del Complex Industrial de Dow Tarragona; Julia Echevarría, directora del Complex Nord de Dow Tarragona i Josep Boronat, director d’assumptes públics, comunicacions i serveis generals de la companyia; mentre que, per part de la Pobla de Mafumet, hi ha assistit l’alcalde del municipi, Joan Maria Sardà, acompanyat per representants de l’Associació municipal de Protecció Civil i del cos de vigilants municipals.


Degut al context actual, els impulsors de la iniciativa han lliurat les joguines a aquests representants del centre, els quals s’encarregaran de distribuir-les entre els joves internats als serveis de l’Hospital Joan XXIII que tracten nens: Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia i la CMA Pediàtrica. Tots ells rebran les joguines que, més enllà de fomentar el propi joc entre els infants, també els suposa un estímul i una bona eina terapèutica, alhora que pedagògica. En aquest sentit, les joguines lliurades avui contribuiran a fer sentir millor els infants ingressats a l’Hospital, així com a viure-hi la seva estada d’una forma menys traumàtica.

Comentarios
Multimedia Diari