El temps a Tarragona: Continuarà la pluja i la neu

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 10 de gener

09 enero 2021 19:11 | Actualizado a 09 enero 2021 19:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà molt ennuvolat o cobert, amb l'obertura d'algunes clarianes transitòries al centre del país.

Precipitacions

S'espera precipitació al terç sud i al quadrant nord-est, d'intensitat feble i puntualment moderada, si bé a partir de migdia serà més aïllada. A la resta del territori s'espera precipitació feble i dispersa fins a migdia i n'és probable de més aïllada a partir d'aleshores. Acumularà quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al quadrant nord-est i a l'extrem sud. La cota de neu voltarà els 800 metres, si bé a l'interior del quadrant nord-est i del terç sud se situarà localment entorn els 400 metres, localment per sota. De matinada la precipitació és possible que sigui d'intensitat forta i que localment vagi acompanyada de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i se situarà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima pujarà de manera lleugera i localment moderada; oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, al Prepirineu, a la depressió Central, i al prelitoral sud, localment més baixa en aquest darrer sector. A la resta del prelitoral i als dos extrems del litoral se situarà entre 6 i 11 ºC, mentre que a la resta del litoral se situarà entre 8 i 13 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà regular i localment dolenta.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat al terç oest, amb alguns cops forts de mestral al terç sud. A la resta del territori bufarà de component nord i est, sobretot de gregal, entre fluix i moderat en general, però amb alguns cops forts al litoral; de matinada serà entre moderat i fort amb cops alguns cops molt forts a la Catalunya Central i al sector central del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari