El temps a Tarragona: S'acaben les nevades

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 12 de gener

10 enero 2021 18:50 | Actualizado a 11 enero 2021 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí per núvols alts i mitjans. A partir de llavors augmentaran i deixaran el cel poc o mig ennuvolat, amb nuvolositat més compacta al Pirineu i Prepirineu. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central i alguna vall del Prepirineu i a punts del prelitoral sud que localment deixaran el cel molt ennuvolat; al nord de Ponent persistiran fins a migdia. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel quedarà molt ennuvolat o cobert a partir del vespre.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament o moderadament més baixa. La temperatura mínima se situarà entre -11 i -6 ºC al Pirineu, tot i que serà més alta en algunes valls afectades pel vent, entre -7 i -2 ºC al Prepirineu, entre -5 i 0 ºC a la depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral, localment més baixa. Temperatura màxima similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 7 i 12 ºC al litoral, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori, puntualment més baixa al nord de la depressió Central i al vessant nord del Pirineu, i localment superior en algunes valls del vessant sud del Pirineu afectades pel vent. Ambient molt fred. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé hi haurà bancs de boira gebradora a punts de la depressió Central que, al nord de Ponent, persistiran fins a migdia.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana al nord i est de l'Alt Empordà. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est i al nord de la depressió Central, el vent serà fluix i de direcció variable, així com al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari