El temps a Tarragona: Sol i menys vent

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 13 de gener

12 enero 2021 20:26 | Actualizado a 12 enero 2021 20:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que fins a migdia hi haurà alguns núvols alts i mitjans al terç nord, amb tendència a restringir-se al Pirineu. Independentment, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert, els quals persistiran tot el dia al nord de Ponent i a l'altiplà Central. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert a cotes mitjanes fins a primera hora de la tarda.

Precipitacions

De matinada no es descarta alguna precipitació feble i entre inapreciable i minsa a cotes altes del vessant nord el Pirineu, amb una cota de neu d'uns 1.200 metres.

Temperatura

Temperatura mínima semblant. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, tret de punts de l'altiplà Central i del nord de Ponent on serà similar. Ambient molt fred. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La temperatura mínima rondarà entre -10 i -5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -8 i -3 ºC a la depressió Central, puntualment més baixa a punts de Ponent, entre -5 i 0 ºC al prelitoral i entre -2 i 3 ºC al litoral. Pel que fa a la màxima arribarà a valors entre 0 i 5 ºC a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al Pirineu i al litoral i prelitoral sud, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC al litoral i prelitoral central i nord.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Tanmateix, serà entre regular i dolenta a la depressió Central i en altres valls i fondalades de l'interior del territori on hi haurà bancs de boira gebradora fins a mig matí, la qual podrà persistir tot el dia al nord de Ponent i a l'altiplà Central.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana al nord i est de l'Alt Empordà. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est, valls del Prepirineu, nord de la depressió Central, així com al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava el vent serà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari