Els Músics de Llet Nostra: unes postres KM 0

Llet Nostra crea Els Músics de Llet Nostra, unes postres de proximitat que fusionen els millors sabors de la nostra terra

18 febrero 2021 10:07 | Actualizado a 31 marzo 2021 16:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Llet Nostra va néixer fruit de la unió de famílies ramaderes d’aquí per tirar endavant el sector lleter català. Ara, hem volgut fer un pas més enllà i ens hem unit a altres productors agraris catalans per crear Els Músics de Llet Nostra, unes postres de proximitat que fusionen els millors sabors de la nostra terra.

Què són Els Músics de Llet Nostra?

Els Músics són unes postres que agafen el concepte de les postres de músic de tota la vida i el porten a un altre nivell. Dins un sol envàs, hi trobareu fruita seca de Tarragona i avellana de Reus produïda per Infrusec, mel del Perelló de Múria i mató de Cabrianes fet amb Llet Nostra. Aquesta unió ha funcionat tan bé que va rebre el premi Sabor del Año Top Innovación del 2020 per la qualitat i innovació del producte.

La reacció dels nostres consumidors

A part de ser un projecte molt enriquidor pel territori, Els Músics són unes postres naturals, artesanals i que aporten nutrients de manera equilibrada. De fet, vam confiar tant en el producte que vam voler que els primers a tastar-lo fossin els nostres consumidors reals. Els vam asseure a una taula, els hi vam donar Els Músics i vam prémer el botó de gravar. Aquest va ser el resultat:

Un envàs pensat per cada moment

Però no ens vam aturar aquí: l’envàs havia de ser perfecte. Per això, vam dissenyar-ne un que permetés ser consumit en qualsevol ocasió, ja sigui còmodament a casa, a l’oficina, l’escola o fent esport. A més, com que els ingredients venen separats, tots conserven les seves propietats i es poden combinar com es prefereixi.

Triar proximitat és donar suport a productes locals i té molts avantatges, tant per qui els ha produït com per qui els consumeix. Així mateix, triar Els Músics vol dir compartir els valors amb què tant creiem: cooperativisme, naturalitat, qualitat i territori.

Comentarios
Multimedia Diari