Homenatge a la treballadora de l'Ajuntament de Salou, Maria del Mar Peña

L’alcalde Pere Granados va lliurar el pin de plata a l’homenatjada, ahir dijous, al migdia, en un acte institucional a l’Alcaldia

27 septiembre 2021 20:00 | Actualizado a 01 octubre 2021 15:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Salou va homenatjar ahir dijous, al migdia, la treballadora Maria del Mar Peña pel seu servei a l’Administració pública, durant 25 anys.

L’alcalde Pere Granados va lliurar el pin de plata a l’homenatjada, en un acte institucional a l’Alcaldia; la va felicitar i li va agraïr la seva dedicació.

També, hi va ser present el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; el regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno; el cap de secció de Recaptació Executiva, Ramon Arós; l'interventor municipal, Juan Manuel Hernández; el tresorer, Luis Carrero; i la cap de servei de Recursos Humans, Inés Gil.

Maria del Mar Peña és Diplomada en Educació Infantil per la URV i Llicenciada en Dret per la UNED. Va iniciar la seva trajectòria professional a l’Administració pública, l’any 1996, com a auxiliar administrativa, a recaptació executiva de l'Ajuntament de Tarragona. Al 1999, va començar com a auxiliar administrativa a l’Ajuntament de Salou, i, l’any 2009, ja com a administrativa. Actualment, i des de fa un any, exerceix al departament de Recaptació Executiva.

Comentarios
Multimedia Diari