Jornada “La ciutat intel·ligent en l'Agenda 2030’”

L'esdeveniment tindrà lloc avui a les 18h. Hi participen la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i Cátedras Telefónica

25 noviembre 2021 10:56 | Actualizado a 25 noviembre 2021 11:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i Cátedras Telefónica organtizen la jornada “La ciutat intel·ligent en l'Agenda 2030”, amb la presència d’experts en el sector que promouran un debat envers el desafiament que suposa desenvolupar bones pràctiques que serveixin de caixa d'eines perquè les ciutats orientin les polítiques públiques, els esforços i, en última instància, les inversions cap a uns objectius de desenvolupament urbà, social i econòmic, sostenibles en el temps i capaços, en definitiva, de millorar la qualitat de vida de les ciutats i minimitzar el seu impacte ambiental.

La jornada tindrà lloc el dia 25 de novembre a les 18 h, a l’Aula Magna de l’edifici 690.

Hi participen:

* Xavier Triadó Ivern. Vicerector de Transformació Digital. Universitat de Barcelona

* Montserrat Pareja Eastaway. Pprofessora titular de la Universitat de Barcelona i coordinadora del Màster en Gestió Cultural i Vicepresidenta de la European Network for Housing Research”.

* Miquel Rodríguez Planas. Comissionat de l’Agenda 2030. Ajuntament de Barcelona.

* Andreu Francisco Roger. Director General del Consorci Localret

* José Manuel Casas Aljama. Director General Telefónica Este.

* Santiago J. Castellà Surribas. Professor de Dret i Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili. Senador adscrit a la Comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

* Ana Mª Lauroba Pérez. Directora de la Càtedra Telefònica–Universitat de Barcelona i directora del Departament d’Empresa de la Universitat de Barcelona.

Cal fer les inscripcions mitjançant el següent enllaç.

Comentarios
Multimedia Diari