Sociedad Movilidad

L’alcalde de Cambrils felicita a Teresa Rus Palomares pel seu centenari

Oliver Klein l’ha visitada a la residència per portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la seva família   

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Cambrils

FOTO: Aj. Cambrils

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha visitat avui a Teresa Rus Palomares a la residència Baix Camp per felicitar-la pel seu centè aniversari, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament i compartir una estona amb ella i la seva família. L’alcalde també li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement.  

Teresa Rus ja va celebrar el seu centenari l’any passat i aquest octubre l’ha tornat a celebrar de manera oficial, ja que, per error, al seu carnet d’identitat hi consta que va néixer el 15 d’octubre de 1921 però en realitat la data correcta és el 15 de març del 1920. Teresa Rus és originària d’Ibros (Jaén), que és una de les poblacions, juntament amb Castilléjar (Granada) i Don Benito (Badajoz), des d’on van arribar més immigrants a Cambrils durant les dècades del 1950 i 1960.  

Durant la celebració, l’homenatjada i la seva família han recordat diferents episodis de la seva vida com l’arribada a Cambrils o les escapades de cada any al poble natal d’Ibros per celebrar les festa local. 

Temas

Comentarios

Lea También