Más de Sociedad

Mango elimina su línea de tallas grandes, Violeta

La integra en su línea 'Woman' y ampliará progresivamente las tallas hasta la 54

EFE

Whatsapp
Foto: Mango

Foto: Mango

La multinacional catalana Mango eliminarà Violeta, la seva línia de moda de talles grans per a dones, per integrar-la dins de la línia principal de la marca Mango Woman, que ampliarà la seva oferta fins a la talla 54.

Segons han informat fonts de Mango a Efe, la transició, que començarà a l'agost d'aquest any i durarà fins a gener de 2022, té per objectiu augmentar les vendes del sector de talles grans del grup, fent-les més visibles en incloure-les en la seva línia principal.

Amb la integració també persegueixen rebaixar els preus de les peces grans, ja que fins ara Violeta usava patrons i materials diferents a Mango que feien encarir el producte. 
Segons ha avançat aquest dilluns el portal modaes.es, les botigues Violeta desapareixeran l'agost de 2021, moment en què les talles grans ja es trobaran en totes les tendes de Mango amb roba de dona.

De l'oferta total d'aquestes peces, el 80% seran encara amb els patrons Violeta -encara que tindran etiqueta de Mango-, i el 20% ja formaran part de la nova línia.
A principis de 2022, amb la col·lecció primavera-estiu, tota la col·lecció estarà ja unificada en la línia Mango Woman.

Mango va anunciar la passada setmana el llançament d'una nova línia d'articles de la llar, disponible al seu canal online a partir del segon trimestre de 2021 i en una vintena de mercats europeus, entre ells Espanya.

La companyia llançarà primer una càpsula enfocada solament al producte tèxtil, amb la previsió d'anar ampliant gradualment l'oferta amb noves categories de productes.

Temas

Comentarios

Lea También