Planes para el 21 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Teatre, música, cuina, activitats mediambientals, infantils i cinema en format presencial i virtual

20 febrero 2021 18:32 | Actualizado a 26 febrero 2021 16:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘La nena dels pardals’
12.00h. Teatre Tarragona

Un espectacle musical basat en fets reals sobre la llibertat i la valentia dels petits herois. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena anomenada Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Amb La Tresca i la Verdesca. Preu: 8 €.

‘Tarda temàtica: cançons del món’
18.00h. Ateneu de Tarragona

Música en viu a càrrec de Carlitos Manso al saxofon tenor i Jordi Freixa (Jordi Català) a la direcció musical i teclat. Coordinació de Carme Bernad i la presentació a càrrec de l’Anna Aguilar. Preu: 3 €.

‘Amy (and the orphans)’
18.30h. Sala Trono-Armanyà

Després de la mort del seu pare, dos germans amb dubtosa estabilitat emocional es reuneixen amb l’Amy, la seva cinèfila germana, internada tota la vida en una residència per a persones amb Síndrome de Down. Els tres, amb la inesperada presència de la Kathy, la cuidadora de l’Amy, inicien un viatge per l’autopista. Preu: 16/ 12 €

‘Blaze’
19.00h. Palau Firal i de Congressos 

Biopic del cantant de country Blaze Foley (Texas, 1949 - Nashville, Tennessee, 1989), basada en la història que narra l’exparella del músic, Sybil Rosen, al llibre ‘Living in the Woods in a Tree: Remembering Blaze’. La pel·lícula recorre diversos períodes de la vida del música través d’una entrevista a dos dels seus companys. Preu: 6 €.


Reus
‘Molotov’
18.00 h. Teatre Bartrina

La detenció de Cipriano Martos es va produir arran de la distribució d’octavetes a la sortida de la fàbrica Punto Blanco d’Igualada. La causa oficial de la mort va ser la ingesta d’un còctel molotov en el transcurs d’un interrogatori a la caserna de la Guàrdia Civil de Reus. En contrast amb l’impacte internacional del cas Puig Antich, que va produir-se al mateix temps, la mort de Cipriano Martos va passar desapercebuda davant l’interès de les autoritats franquistes per silenciar l’assumpte. Preu entrades: 12€, 9€ i 6€.


Riudoms
‘La cuina del món a Riudoms’
13.00h. CERAP

Paula Torrell Rojas explicarà com elaborar un risotto de bròquil amb un toc riudomenc. El risotto és un plat originari del nord d’Itàlia, que s’ha fet molt popular arreu del món. La característica principal és el manteniment del midó que al final de la cocció lliga els grans d’arròs entre ells com si fos una crema. El toc riudomenc que hi introduirà la Paula són les avellanes. 


La Selva del Camp
Taller hiperparticipatiu + competició de recollida de plàstics
10.00h. Riera de La Selva

Començarem l’activitat amb el taller del projecte plastiXnatura, que tracta sobre la sobre la problemàtica de la contaminació per plàstic. En aquest taller tractarem aspectes relacionats amb els plàstics com les seves característiques, els usos, la degradació, el reciclatge, els riscos per al medi ambient i la nostra salut i mesures per evitar la contaminació.  Seguidament, farem una competició de recollida de residus en la que els diferents equips intentaran recollir el pes de residus més elevat i així alliberar la Riera de la Selva i la mar Mediterrània de l’amenaça dels residus plàstics i els seus sequaços. Amb inscripció prèvia.

 

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari